Среда, 13. Јул 2016.

Почела подела бесплатних пропусница за базен за најбоље ученике

У великој сали Скупштине општине Неготин, данас је почела подела бесплатних пропусница за базен за ученике неготинских основних и средњих школа, са просеком 5.00. Пропуснице је уручила Александра Величковић, помоћница председника општиуне Неготин. 


Бесплатне пропуснице, које ће ученици моћи да користе током целог летњег распуста, обезбедила је Општина Неготин и Јавно комунално предузеће „Бадњево“.

Одлични ученици са територије општине Неготин, који нису преузели пропуснице данас, моћи ће то да учине и наредних дана у Великој сали СО Неготин или у канцеларији број 75, од 9-15.30 сати.

Пропуснице се ученицима издају на основу спискова које су школе доставиле локалној самоуправи. Ученици ће моћи да залепе фотографију на саму пропусницу или да са собом на базен понесу ђачку књижицу са сликом.  

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.