Понедељак, 15. Јун 2009.

Отворена врата полиције

2064_1.jpg

Бројним активностима полиција у Неготину обележила је од 11.-13. јуна,  свој дан. На централног градском тргу полицајци су у петак 12. јуна, грађанима одговарали на сва питања о свом послу,  а представили су им и своју опрему, технику и возила.

2064_2.jpg

Циљ пројекта „Отворена врата полиције“ у оквиру кога је и реализована ова акција, у којој су осим припадника овдашње Полицијске станице учествовале и њихове колеге из специјалних полицијских јединица Србије, граничне полиције са територије општине Неготин, као и припадници ватрогасно спасилачке јединице, био је да се грађанима општине  Неготин омогући увид у све што чини уобичајено окружење припадника полиције.

2064_3.jpg

Најмлађим Неготинцима омогућена је и промотивна вожња возилима МУП-а .

2064_5.jpg

Специјални гости неготинских чувара реда били су бајкери из Србије, Мађарске, Словеније  и Македоније.

2064_6.jpg

У поподневним сатима у сали Дома културе одржана је и трибина „Секте и неформалне групе-актуелни приступ у Србији и Европској унији “, на којој су о овој теми говорили представници Европске асоцијације за борбу против секти и FECRIS-a.

2064_7.jpg

Припадници Полицијске станице Неготин у оквиру пројекта „Отворена врата полиције“ масовно су се одазвали и акцији добровољног давалаштва крви, а одржана су и спортска такмичења полицијских службеника у више дисциплина.

Галерију слика погледајте овде >>