Четвртак, 01. Аугуст 2013.

Отворен нови маркет Текијанке у Неготину

Бројни гости, званичници, представници Српске православне цркве и медији, присуствовали су, свечаном отварању  новог Текијанкиног супермаркета, у центру Неготина.

Реч је о око 700 метара квадратних које је после куповине старог дела Хотела Инеx Крајина у Неготину, нови власник Текијанка, претворио у савремено опремљен мегамаркет у самом срцу града, са великим асортиманом робе широке потрошње.

Након освећења, које су обавили свештеници неготинске црквене општине, пресецањем врпце „Супер Т-маркет Крајина“, званично су у рад пустили власник Живoјин Болботиновић и заменик председника општине Неготин Драгољуб Ђорђевић.   

Нови супермаркет Текијанка у Неготину је дванаести у ланцу трговинских објеката Кладовске приватне компаније.

Текијанка своје верне сараднике и купце из године у годину дарује бројним изненађењима. Подсећања ради, прошле године у септембру обележена је бучно и весело прва година присуства те компаније на подручју Неготина.

Сада, за непуне две године, да се закључити да је најава Трговинског друштва Текијанка, била оправдана. Текијанка је постала место сигурне куповине потрошача на ширем простору општина Кладово, Неготин, а ускоро и Мајданпек, који ће модеран супермаркет добити већ крајем наредног месеца.

Са плановима везаним за Бор, Текијанка осваја суверену позицију лидера у сектору трговине у Источној Србији.