Понедељак, 25. Јануар 2010.

"Оскар" у Неготину

2452_1.jpg

Урнебесна хит комедија "Сто посто Оскаров кабаре" биће играна на сцени Дома културе“"Стеван Мокрањац" у Неготину, у четвртак 11.фебруара 2010.године од 19 сати.

Ова кабаретска представа настала је на основу велике популарности имагинарног лика Оскара, којег је, за потребе свог телевизијског шоу програма креирао водитељ Огњен Амиџић, не слутећи да ће Оскар доживети толику популарност, какву ни сам никада није имао. Представа је настала по идеји београдског новинара Дарка Поповића. У пројекту учествују глумци: Александра Ристић, Мирољуб Турајлија, поп звезда Марко Кон (кога је публика упознала у споту “"Медо Брундо"”а затим и као представника Србије на прошлогодишњем такмичењу за Песму Евровизије) и део Гранд балета за који је кореографије осмислила Соња Лапатанов.

"Сто посто Оскаров кабаре" на премијери у Београду децембра прошле године привукао је преко 1.600 гледалаца,  а успешно је до сада приказан у још десет градова широм Србије. Популарни телевизијски лик Оскар Савић (Огњен Амиџић) позвао је  веома занимљиве госте које ће пропитивати на свој начин, а у свему му помажу његови другови Арон и Рајко. Пошто је снимио и свој ЦД, Оскар ће отпевати све своје хитове у пратњи Гранд балерина.