Петак, 01. Септембар 2017.

Организациони одбор 52. Мокрањчевих дана

У сусрет традиционалном музичком фестивалу, 52. Мокрањчевим данима, одржан је први састанак Организационог одбора, којим је председавао Владимир Величковић, председник општине Неготин.

 

Том приликом, на предлог Ренате  Ђурђевић Станковић, в.д. директора Дома културе „Стеван Мокрањац“, организатора фестивала договорене су припремне активности и динамика којом ће бити обављене како би фестивал протекао у најбољем реду.

 

Како се чуло на састанку Организационог одбора, све установе и предузећа, који су укључени у организацију учиниће  све да и овогодишње музичке свечаности у част великог композитора протекну у најбољем реду, а да се наш град прикаже у најлепшем светлу.

 

52. Мокрањчевих дана, биће отворени 23. и трајаће до 29. септембра. Коначан програм националним медијима, биће презентован на конференцији  за новинаре у Медија центру у Београду, где ће говорити проф. др Соња Маринковић, селектор Фестивала и Владимир Величковић, председник општине Неготин.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.