Понедељак, 26. Новембар 2012.

Општински службеник вратио власнику новчаник са 3.200 евра и авионском картом

3958_1.jpg

Чедомир Митић, достављач Општинске управе општине Неготин вратио је Слободану Беливакићу из Буковча новчаник са 3.200 евра, авионском картом, платним картицама и документима. Општински службеник новчаник је нашао на степеништу Општинске управе и одмах се дао у потрагу са власником.

-    Подигнем новчаник и запрепастим се, у новчанику 3.200 евра, документа, картице, авионска карта.  Нисам ни трен размишљао, одмах сам пријавио колегиницама у Услужном центру. У глави ми је била само мисао како бих се осећао да се мени тако нешто догодило – објашњава курир Чеда.

Са колегама из Услужног центра Општинске управе општине Неготин по документима, међународној возачкој дозволи и платним картицама, открио је да је власник изгубљеног новчаника Слободан Беливакић из оближњег села Буковча.

-    Нашли смо његов број телефона и позвали га, али се нико није јављао. После неког времена је, узрујан, дошао у Услужни центар. Одмах смо му објаснили шта се десило и вратили му новчаник – прича Чедомир.

Слободан Беливакић је тог јутра дошао у Општинску управу да преда захтев за запремање јавне површине због изградње објекта и у повратку је грешком новчаник са документима и новцем, уместо у џеп испустио на степениште. У знак захвалности достављача Чеду је даривао са 100 евра. Чедомир Митић, као достављач у Општинској управи општине Неготин ради већ 30 година.