Четвртак, 01. Новембар 2012.

Општина Неготин на сајму BeLRE

3938_1.jpg

Канцеларија за локални економски и рурални развој општине Неготин представила  је на сајму некретнина и инвестиција “BeLRE” у Београду локације за инвестирање - индустријску зону, туристичко-рекреативни пројекат на Дунаву код Михајловца “Дунавски бисер”, локације за рурални туризам. Представљању инвестиционих потенцијала општине Неготин у Београду присуствовао је и мр Милан Уруковић, председник општине.

Промоција општине Неготин на јединственом београдском сајму одвијала се и путем бројних контаката са заинтересованим домаћим и иностраним инвеститорима.

3938_2.jpg

BeLRE (Belgrade Real Expo) је први и једини сајам некретнина и инвестиција у Србији и на простору еx-Југославије. Окупља власнике земљишта, инвеститоре, дивелопере, консултанте, пројектанте, извођаче радова, инвестиционе фондове, банке, осигуравајуће компаније, кредиторе и крајње кориснике, са циљем да се на једном месту сусретну сви учесници у регионалном тржишту некретнина, размене искуства, идеје, визије и започну нови заједнички пројекти.

3938_3.jpg

Истовремено, то је прилика за представљање домаћих пројеката, компанија и услуга широј стручној јавности и промоцију актуелних инвестиционих потенцијала Србије и региона. BeLRE се већ три године представља на свим значајним сајмовима некретнина и инвестиција у Европи и Русији (MIPIM, Real Vienna, Expo Real, FDI, MREF) и сваке године привлачи све већу пажњу страних инвеститора и њихових саветника.  Са преко 90 излагача и 4.500 посетилаца БелРЕ је постао најатрактивнији догађај на инвестиционом тржишту у региону.