Петак, 22. Децембар 2017.

Одржана девета седница Привременог органа општине Неготин

Данас је одржана девета седница Привременог органа општине Неготин, којом је председавао Владимир Величковић, председник.

Чланови Привременог органа општине Неготин на данас одржаној седници, након образложења Голуба Рајића, усвојили су Решење о давању сагласности на Програм пословања Јавног предузећа за комуналне делатности „Бадњево“ Неготин са финансијским планом за 2018. годину.

Привремени орган није прихватио иницијативу Надзорног одбора Јавног предузећа за комуналне делатности „Бадњево“ Неготин за доношење одлуке о начину и условима ступања на снагу промена цена комуналних услуга, којом би комунално предузеће нове цене могло да примењује и пре добијања сагласности надлежног органа јединице локалне самоуправе уз обавезу надокнаде разлике корисницима уколико локална самоуправе одбије да да сагласнот на повећање цене.

На данашњој седници усвојена је и Одлука о измени и допуни Одлуке о утврђивању закупнине и накнаде за коришћење пословног простора у својини општине Неготин, као и Решење о измени Решења о именовању чланова школског одбора ОШ „Бранислав Нушић“ у Уровици.