Четвртак, 23. Новембар 2017.

Одржана четврта седница Привременог органа општине Неготин

Данас је одржана четврта седница Привременогоргана општине Неготин, којом је председавао Владимир Величковић.

Привремени орган општине Неготин на данашњој седници, због истека периода на који су изабрани, донео је Решење о престанку мандата члановима Надзорног одбора Јавног предузећа за комуналне делатности “Бадњево” Неготин и именовао нове чланове.

На четвртој седници именовани су нови чланови Школског одбора Основне школе “Стеван Мокрањац” у Кобишници и Управног одбора Предшколске установе “Пчелица”Неготин.

Усвојене су и  молбе угоститељских радњи “Del Mar Cafe” и “Green Garden” да се ослободе плаћања задње рате за закуп летње баште за период септембар – октобар, због немогућности обављања делатности, услед извођења грађевинскиг радова поред ових локала у централној зони.

Привремени орган је разматрао и захтев Јавног предузећа за комуналне делатности “Бадњево” и донео Решење о додели субвенција за набавку контејнера у износу од 1.796.000 динара избуџета општине Неготин. 

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.