Среда, 21. Децембар 2016.

Одржана 86. седница Општинског већа

Данас је одржана осамдесет шеста седница Oпштинског већа oпштине Неготин којом је председавао Јован Миловановић, председник општине Неготин.

 

Након разматрања нацрта, чланови већа усвојили су предлог Одлуке о додељивању искључивог права ЈКП „Бадњево“ Неготин  чији је оснивач Општина Неготин на обављање делатности пружања услуга у 2017. години. Одлука је неопходна због правилног спровођења Закона о јавним набавкама.

Већници су данас, након образложења директора и вршиоца дужности директора, утврдили и предлоге Решење о давању сагласности на програме рада са финансијским плановима за 2017. годину, Дома културе „Стеван Мокрањац“, Историјског архива, Музеја Крајине, Народне библиотеке „Доситеј Новаковић“, Завода за урбанистичко планирање и пројектовање и Центра за социјални рад. 

      

На осамдесет шестој седници Општинског већа утврђени су и предлози Решења о давању сагласности на одлуку ЈКП „Бадњево“ о утврђивању цена комуналних и гробљанских услуга.

Веће је усвојило и предлог Одлуке о ангажовању ревизора за обављање екстерне ревизије завршног рачуна буџета општине Неготин за 2016. годину.

Предлоге ових одлука и решења пре коначног усвајања разматраће и одборници Скупштине општине Неготин на тридесет првој седници, која је заказана за 28. децембар.  

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.