Уторак, 23. Фебруар 2016.

Одржана 62. седница Општинског већа општине Неготин

На данас одржаној седници  Општинског већа, којом је председавао Јован Миловановић, председник Општине Неготин, након усвајања дневног реда,  већници су као прву тачку разматрали и усвојили Правилник  о финансирању програма којима се остварује општи интерес у области спорта на територији општине Неготин. Нови правилник је усклађен са Законом о спорту који је ступио на снагу 16.фебруара ове године.

Присутне већнике Одлуку о усвајању плана постављања продајних места на Зеленој пијаци у Неготину усвојену од стране НО ЈКП „Бадњево“ образложио директор предузећа Голуб Рајић. Након доношења Закључка  о давању сагласности на одлуку НО ЈКП Бадњево Општинско веће је разматрало и донело Закључак  о давању сагласности  на Одлуку НО комуналног предузећа о расписивању лицитације на Зеленој пијаци  у Неготину за временски период од 01.03. 2016. до 28.02.2017. а која ће се одржати 24. фебруара.

Донет је и Закључак  о давању сагласности на Одлуку НО ЈКП „Бадњево“ о расписивању лицитације на Зеленој пијаци  за временски период од 01.03.2016- до 28.02.2017. године а која је заказана за 27. фебруар.

 

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.