Петак, 24. Децембар 2021.

ОДРЖАНА 5. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

На почетку 5. седнице Општинског већа, одржане данас у малој сали Општине Неготин, којом је председавао Владимир Величковић, председник Општине Неготин, усвојен је предлог о промени Пословника СО Неготин имајући у виду потребу за смањењем броја чланова Општинске изборне комисије у сразмери с бројем становника у општини Неготин.

  

Већници су утврдили предлоге решења о давању сагласности на Програм рада Центра за социјални рад са финансијским планом за 2022. годину, измени решења о именовању председника и чланова Изборне комисије општине Неготин у сталном саставу и њихових заменика. На дневном реду данашње седнице били су предлог решења о измени решења о именовању стручног тима за давање концесије за линијски превоз путника у приградском саобраћају на територији општине Неготин и нацрт Правилника о финансирању програма којима се остварује општи интерес у области спорта. Чланови Општинског већа донели су данас Одлуку о расписивању јавног огласа за одређивање доктора медицине за стручно утврђивање времена и узрока смрти умрлих изван здравствене установе. 

 

* Сви медији који преузму вест или фотографију са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, дужни су да наведу извор и поставе линк вести.