Понедељак, 20. Април 2015.

Одржана 32. седница Општинског већа

На данашњој седници Општинског већа  којом је председавао Јован Миловановић, председник Општине Неготин, разматрано је и усвојено Решење о разрешењу начелника Општинске управе. Разлог разрешења начелника Општинске управе  Марка Ристића је оставка коју је поднео из личних разлога. На истој седници усвојено је Решење о расписивању конкурса за постављење начелника ОУ Неготин.

Уз доношење Правилника о изменама и допунама правилника о утврђивању мерила за именовање директора јавних предузећа, усвојено је и Решење о изменама  плана одређивању локација за постављање мањих монтажних објеката привременог карактера. Већници су утврдили предлог Одлуке о одређивању органа општине Неготин за учешће у закључивању колективних уговора за јавна предузећа чији је оснивач општина Неготин. 

 

Општинско веће је  разматрало предлог Програма расподеле средстава из буџета општине Неготин за 2015.годину намењених за финансирање, развој и унапређење физичке културе у општини Неготин и донело Закључак о давању сагласности на ревидирани програм.