Четвртак, 25. Октобар 2018.

Одржана 3.редовна седница Штаба за ванредне ситуације

На 3. редовној седници Штаба  за ванредне ситуације општине Неготин, одржаној данас у малој сали Општине Неготин,  којом је председавао Владимир Величковић, командант штаба, усвојен је Извештај о стању спремности и припреми субјеката система заштите и спасавања за предстојећи зимски период на територији општине Неготин.


У циљу предузимања одговарајућих правовремених превентивних и оперативних мера, субјекти система заштите и спасавања на територији општине Неготин, известили су о стању спремности у својим организацијама и службама пред наступајући зимски период. Чланови штаба усвојили су Закључак о стању спремности за наилазећи зимски период.


Након усвајања закључка којим се именује  капетан Давор Прашчевић,  представник Војске Србије за сталног члана Штаба за ванредне ситуације чланови  штаба  информисани су о набавци средстава и опреме за личну, узајамну и колективну заштиту и опремање јединица цивилне заштите.   

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.