Петак, 21. Децембар 2018.

Одржана 29. седница Општинског већа


На данашњој седници Општинског већа, којом је председавао Владимир Величковић, председник Општине Неготин,  разматрани су предлози решења о давању на сагласност  на програме рада са финансијским планом општинских институција.

Чланови већа након разматрања утрврдили су предлог Одлуке о додељивању искључивог права Јавном предузећу за комуналне делатности „Бадњево“ Неготин на обављање делатности пружања услуга у 201. години. Утврђени су и предлози решења о давању сагласности на програме рада са финансијским планом Дома културе „Стеван Мокрањац“, Историјског архива Неготин, Музеја Крајине, Туристичке организације општине Неготин и Народне библиотеке „Доситеј Новаковић“ за 2019.годину.

На данашњој седници утврђени су предлози  решења о именовању чланова Управног и Надзорног одбора Народне библиотеке „Доситеј Новаковић“ и Школског одбора Основне школе „Момчило Ранковић“ у Рајцу, с обзиром да  садашњим члановима мандат истиче  28.децембра.  Данас је разматрана и усвојен Правилник о изменама и допунама правилника о организацији и ситематизацији радних места у Општинској управи општине Неготин и Правобранилаштву општине Неготин.