Уторак, 11. Септембар 2018.

Одржана 20. седница Општинског већа

На данашњој седници Општинског већа, којом је председавао Владимир Величковић, председник Општине Неготин, разматрано је и усвојено више предлога решења, одлука и захтева.

Чланови већа су, након разматрања, утврдили предлог решења о именовању Изборне комисије општине Неготин у сталном саставу. На седнци су утврђени и предлози о именовању чланова школских одбора ОШ „Бранко Радичевић“, ОШ „Вера Радосављевић“, Пољопривредне школе са домом ученика „Рајко Боснић“ Буково, Неготинске гимназије, Уметничке школе „Стеван Мокрањац“, ОШ „Јован Јовановић Змај“у Јабуковцу, ОШ „Павле Илић Вељко“ у Прахову и ОШ „Хајдук Вељко“ у Штубику.


На данашњој седници утврђен је и предлог одлука о усвајању Извештаја о раду са финансијским извештајем ЈКП „Бадњево“ Неготин за 2017. годину и Оперативног плана одбране од поплава воде II реда за 2018.годину. Усвојен је и Закључак за надокнаду трошкова превоза и котизације у износу од 13.000 динара, Наташи Шуцић, за учешће на II  Међународном такмичењу пијаниста у Тивту. Већници су донели Решење о измени решења о образовању Жалбене комисије Неготин и Одлуку о успостављању сарадње Општине Неготин са Општином Лопаре..