Четвртак, 12. Јул 2018.

Одржана 16. седница Општинског већа

На данас одржаној седници Општинског већа којом је председавао Владимир Величковић председник Општине Неготин, на дневно реду било је неколико тачака.


Једногласно је усвојено Решење о постављењу Зорице Мијушковић, дипломираног правника из Неготина,  на место начелника Општинске управе општине Неготин.  Зорица Мијушковић  рођена је  у Неготину, где је завршила основну и средњу школу. Правни факултет завршила је у Нишу. Од 2004. године запослена је у Општинској управи где је радила на пословима у Одељењу за комуналне и грађевинске послове, Одељењу за урбанизам, грађевинарство, стамбено-комуналне послове и општу управу. Од 2011. године обављала је послове просветног инспектора, до 01.06.2018. године, када је постављена на место в.д. начелника Општинске управе.


Већници су након разматрања усвојили и Правилник о трећим изменама и допунама правилника о организацији и систематизацији радних места у Општинској управи општине Неготин.

Разматран је и захтев Спортског савеза општине Неготин и усвојен Закључак о додели финансијских средстава у износу од 3.300.000 динара за подршку у организацији спортске манифестације  Отвореног првенства Србије и Купа Србије у аутомобилизму.