Среда, 18. Аугуст 2021.

ОДРЖАНА 114. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

На данас одржаној 114. седници Општинског већа, којом је председавао Владимир Величковић, председник Општине Неготин, чланови већа разматрали су шест решења, закључака и одлука.


Већници су усвојили Програм Јавног комуналног предузећа“ Бадњево“ коришћења и распоређивања средстава субвенција за 2021. годину. Након разматрања, усвојена је измена и допуна Правилника о финансирању програма којим се остварује општи интерес у области спорта на територији општине Неготин.


На данашњој седници већа усвојена је Одлука о расписивању јавног огласа за одређивање доктора медицине за стручно утврђивање времена и узрока смрти умрлих изван здравствене установе која предвиђа да овај посао обавља три уместо четири мртвозорника како је до сада био случај, и Решење о утврђивању износа накнаде за рад мртвозорника, у месечном износу од 25.000 динара, односно 30.000 динара за координатора мртвозорника на име ефикаснијег функционисања.


Чланови већа усвојили су Закључак о издвајању средстава из буџета Општине Неготин, у износу од 19.040 динара, Мији Станковић , ученици Неготинске гимназије, за учешће на Летњем семинару у Истраживачкој станици Петница.    

 

* Сви медији који преузму вест или фотографију са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, дужни су да наведу извор и поставе линк вести.