Понедељак, 23. Октобар 2017.

Одржан „Youtubers night 2017“ у Неготину

У неготинском Дому културе протеклог викенда одржан је први Youtubers night фестивал.  Манифестацију је организовало Удружење “Tube Zone” из Неготина, под покровитељством општине Неготин.  

 

Први фестивал овакве врсте у Неготину окупио је двадесетак најпознатијих српских јутјубера, а добро осмишљен програм и пропратни садржаји, привукли су велику пажњу најмлађих Неготинаца, па је сала Дома културе “Стеван Мокрањац” била испуњена до последњег места.  

 

Манифестацију, која се одвијала кроз неколико сесија, на великој сцени и у галеријском простору Дома културе, отвориле су неготинске гимнастичарке, а након тога популарни јутјубери су кроз разговор са публиком, делили савете о снимањима и играли занимљиве игре и изазове.

  

Уз програм на главној бини, организовани су и ВИП садржаји у галеријском простору неготинске установе културе, као и дружење са популарним јутјуберима, који су сатима стрпљиво позирали деци и делили аутограме.

Уз бројна дешавања посетиоци фестивала уживали су и у наступима бенда Ред дангер, Тамаре Пауновић, Афтерсхоцкдјтеам-а, а организована су и бројна друга дешавања.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.