Понедељак, 16. Новембар 2009.

"Од Крајине до Мајне"

2280_1.jpg

Познати неготински бизнисмен Радиша Кицушић Кица, човек немирна духа, увек је у некој новој акцији. Било шта да ради увек има времена за своју највећу љубав естраду, али у најширем смислу речи. Боље рећи културним активностима и забави, јер је био ангажован од филма до медија и музичких концерата. Још се памте његови спектакуларни концерти када је на неготинском стадиону знао да окупи десетак хиљада гледалаца, па и оних из суседних земаља.

Овог пута се одлучио да приушти забаву нашим земљацима у Франкфурту. "Од Крајине до Мајне" речит је назив забаве која је окупила наше земљаке из Неготина и околине. Сала "Валентин" била је попуњена до последњег места, а улазнице су продате неколико недеља унапред.

Специјално за овогодишњу, четврту по реду, забаву гостовао је један од водећих оркестара из Зајечара "Зора" на челу са легендом српске народне музике, Милом Костадиновићем Цабом и певачицом Сабином, златним гласом изворне влашке музике. За даму и господина забаве изабрани су Биљана Његушић и Слађан Миленковић.

- Ове године смо поред одличне музике, припремили и више од 20 врста јела, углавном домаћих специјалитета - рекао нам је главни организатор Радиша Кицушић. Наредно славље је дочек Нове године на истом месту.