Четвртак, 10. Март 2016.

Обилазак Малајнице- реона Дидићи

МЗ Малајница - реон Дидићи, једну од 39 месних заједница на територији општине Неготин, обишао је током јучерашњег дана, са својим сарадницима, Јован Миловановић председник Општине Неготин.

 

Председник Миловановић је са председником Савета МЗ Малајница Витомиром Стиклићем, прво обишао Дом културе на чијој адаптацији ће се радити у марту. С обзиром да је ова месна заједница са преко стотину домаћинстава веома разуђена, највећи проблем им представља путна инфраструктура.

 

Најважније путеве и деоницу која је прошле године урађена захваљујући програму који локална самоуправа спроводи, „Динар на динар“ у сарадњи са Саветом МЗ и заинетерсованим мештанима.

 

За асфалтирање пута утрошено је 1.045.000 динaра. У месној заједници Дидићи прошле године санирани су и атарски путеви  у вредности од 332.000 динара. Након обиласка председник Миловановић је са својим сарадницима разговарао са мештанима о ономе што је учињено, планираним радовима на Дому културе и приоритетима.


* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.