Четвртак, 01. Март 2018.

Обележен дан Предшколске установе „Пчелица“

Свечаном академијом уз присуство бројних гостију и запослених, обележен је дан Предшколске установе “Пчелица”. Свечаности су присуствовали и чланови Општинског већа општине Неготин, Слободан Динуловић, Татјана Панић и Далибор Ранђеловић.    

 

Радмила Маџаревић, директорка  Предшколске установе “Пчелица”, поздрављајући бројне госте, представнике локалне самоуправе, установа и организација из нашег града,  укратко је упознала присутне са историјатом, најважнијим активностима и актуелном ситуацијом у овој установи. Директорка је истакла и веома добру сарадњу са локалном самоуправом, која прати потребе ове установе.

 

Вртић је у последње време претрпео суштинске промене у погледу рада и васпитања деце, која су данас активни субјекти у процесу васпитања, док су родитељи постали активни учесници у планирању и реализацији васпитно-образовног рада, равноправни партнери и сарадници у васпитању деце. Мењао се и изглед установе од унутрашњих просторија до екстеријера и фасаде. После више од 30 година двориште Вртића је прошле године опремљено игралиштима, адекватним справама за децу и обогаћено зеленим површинама.        

 

Гости су могли да уживају и у представи коју су припремиле васпитачице и деца предшколског узраста. Свечана академија била је и прилика да директорка вртића уручи јубиларне награде запосленима за 35, 30, 20 и 10 година рада.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.