Петак, 25. Новембар 2016.

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА МАЛА ПОЉОПРИВРЕДНА ДОМАЋИНСТВА КОЈА НИСУ ДО САДА ДОБИЛА ПОМОЋ ЕУ

Европска унија, кроз Програм помоћи подручјима погођеним поплавама и непогодама 2014. године, помаже опоравак малих пољопривредних домаћинстава, кроз пројекат који спроводи Организација за храну и пољопривреду Уједињених нација - ФАО.

Помоћ Европске уније је, кроз овај програм, до сада добило више од 34,000 пољопривредних домаћинстава у Србији, која су претрпела штету у поплавама и непогодама 2014. године.

Представници пољопривредних домаћинстава оштећених у тим поплавама који се до сада нису пријављивали за ову помоћ, а пријавили су штету комисији у 2014.год. имају још једну шансу да се пријаве да би постали потенцијални корисници. Потребно је да попуне пријавни формулар који могу преузети и попуњен предате председнику месне заједнице у свом месту или у канцеларију бр.73 општинске управе општине Неготин.

Подношење пријава почиње 28. новембра и завршава се 7. децембра 2016.

За додатне информације обратите се Одељењу за друштвене делатности, привреду И развој, општинске управе општине Неготин. ( бр. Телефона  019/544-000 лок.128 и лок.158 ).

Пројекат помоћи пољопривредницима финансира Европска унија, а спроводи Организација за пољопривреду и храну Уједињених нација ФАО.