Понедељак, 07. Мај 2018.

ОБАВЕШТЕЊЕ – РАДОВИ НА ПУТЕВИМА

СТРАБАГ ДОО Београд – Огранак ПЗП Зајечар упутило је обавештење о радовима на државним путевима II Б реда Неготин-Радујевац –Прахово и Плавна-Сиколе-Салаш.

Предузеће за путеве Зајечар, у среду,  09.маја 2018. године, у временском периоду од 11 до 17 сати часова, вршиће радове на санацији коловоза у дужини од 300 метара на деоници Државног пута II Б реда 400, Неготин – Прахово – Радујевац, између Прахова и Радујевца.

 У четвртак, 10. маја 2018. године, од 10 до 18 сати, наставиће  се радови на санацији коловоза у дужини од 800 метара, такође на деоници Прахово – Радујевац.

У наведеним временским периодима због технологије извођења радова, саобраћај на поменутој деоници биће у прекиду. Алтернативни правци за одвијање саобраћаја:  за Радујевац преко Неготина, за Прахово преко Самариновца.

У петак, 11. маја 2018. године,у временском периоду од 7 до 17 сати,  Предузеће за путеве Зајечар, вршиће радове на санацији коловоза у дужини од 700 метара на деоници Државног пута II Б реда 399, Плавна – Сиколе – Салаш, кроз село Сиколе.  

Саобраћај на наведеној деоници биће у прекиду од 7 до 17 сати, а алтернативни правац је преко Трњана.  

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.