Среда, 16. Децембар 2015.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ЈАВНОМ УВИДУ НА СТУДИЈУ О ПРОЦЕНИ УТИЦАЈА НА ЖИВОТНУ СРЕДИНУ

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

ОПШТИНСКА УПРАВА ОПШТИНЕ НЕГОТИН

Одељење за урбанизам и грађевинарство

Број: 501-129/2015-IV/02

16.12.2015.године

Неготин

 

 

Општинска управа општине Неготин, Одељење за урбанизам и грађевинарство, на основу члана 20. став 1. а у вези са чланом 29. став 1. и 3. Закона о процени утицаја на животну средину (“Сл. гласник РС”, број: 135/04 и 36/09) и члана 2., 3., 4. и 6. Правилника о поступку јавног увида, презентацији и јавној расправи о Студији о процени утицаја на животну средину (“Сл. гласник РС”, број: 69/05) даје следеће 

 

ОБАВЕШТЕЊЕ             

                                

Обавештава се јавност, заинтересовани органи и организације да је носилац пројекта ЈКП “Бадњево” Неготин, поднело захтев за добијање сагласности на Студију о процени утицаја  на животну средину за пројекат – РЕКОНСТРУКЦИЈА ПОСТРОЈЕЊА ЗА ПРЕЧИШЋАВАЊЕ САНИТАРНО-ФЕКАЛНИХ ОТПАДНИХ ВОДА ГРАДА НЕГОТИНА на к.п. бр. 6143/5 КО Неготин, потес Рит.

Овај орган ће обезбедити јавни увид у предметну студију у Одељењу за урбанизам и грађевинарство, у просторијама Завода за урбанистичко планирање и пројектовање општине Неготин, Станка Пауновића 1а, канцеларија број 11, радним даном од 11 до 14 часова, у периоду од 30 дана од дана објављивања овог обавештења на сајту општине Неготин, ТВ-и “Транс” Неготин и оглсној табли општинске управе Неготин.

Примедбе и мишљења на Студију подносе се у писаном облику за време трајања јавног увида и достављају Општинској управи општине Неготин, Одељењу за урбанизам и грађевинарство.   

Дана 15.01.2016. године са почетком у 10.00 часова биће одржана јавна расправа и презентација предметне Студије у просторијама Општинске управе Неготин, Трг Стевана Мокрањца бр. 1.

 

 

                    ОБРАДИО,                                                                              ШЕФ ОДЕЉЕЊА,

Јасмина Благојевић, дипл.инж.зжс.                                        Мирјана Дојчиновић, дипл.правник