Четвртак, 23. Април 2020.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ЕЛЕКТРОНСКОМ УПИСУ ДЕЦЕ У ПУ „ПЧЕЛИЦА“

Електронски упис деце у Предшколској установи ,,Пчелица“ на порталу еУправа https://euprava.gov.rs/usluge/5640 почео је 21. априла.
Упутство за родитеље можете наћи на линку https://euprava.gov.rs/media/Uputstva/Uputstvo%20eVrtic.pdf.
За децу самохраних родитеља, децу жртава насиља у породици, децу са сметњама у психофизичком развоју, децу из породица које користе неки облик социјалне заштите, и др. предшколска установа је у могућности да прихвати пријаву електронским путем, али је потребно је да доставе додатну документацију на адресу електронске поште evrtic.negotin@gmail.com којом доказује наведени статус.
Уколико родитељи нису у могућности да поднесу захтев путем електронске услуге, потребно је да преузму захтев https://euprava.gov.rs/…/Zahtev%20za%20upis%20dece%20u%20pr…, и доставе заједно са додатном документацијом на адресу електронске поште предшколске установе evrtic.negotin@gmail.com.
Родитељима који немају могућност да пријаве дете електронским путем биће омогућено да након завршетка ванредног стања, то учине у просторијама Предшколске установе ,,Пчелица“, о чему ће бити накнадно обавештени.