Среда, 13. Април 2016.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Поштовани суграђани, подсећамо да гласање  за најбољи рад из ужег избора  пристиглих идејних решења у оквиру КОНКУРСА ЗА ИЗБОР ИДЕЈНОГ  УРБАНИСТИЧКО-АРХИТЕКТОНСКОГ РЕШЕЊА ТУРИСТИЧКО ИНФОРМАТИВНОГ ЦЕНТРА И ЊЕМУ ПРИПАДАЈУЋИХ ЈАВНИХ ПОВРШИНА У ОКВИРУ КОМПЛЕКСА РАЈАЧКИХ ПИВНИЦА,  траје до 15. 04.2016. године у 12 сати.

 

Заинтересовани грађани могу директно гласати у  просторијама МЗ Рајац и у холу општине Неготин где је изложено осам радова које је стручни жири  одредио за ужи избор. Паралелно са директним гласањем траје гласање на Facebook страници  Канцеларије за локални економски и рурални развој општине Неготин.

 

Овај конкурс се спроводи у оквиру пројекта ,,Лични ставови-заједничке одлуке'' који општина Неготин  реализује уз техничку и финасијску подршку поджаног од стране ГИЗ –СДЦ а у циљу подршке учешћу локалног становништва у локалном економском развоју кроз развој туризма.

 

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.