Четвртак, 10. Јануар 2013.

Новогодишњи пријем за председнике Савета месних заједница

4012_1.jpg

Традиционалан новогодишњи пријем, руководство оопштине Неготин, приредио је за председнике Савета месних заједница. Пријему су присуствовали мр Милан Уруковић, председник општине Неготин, Драгољуб Ђорђевић, заменик председника општине, Дамир Ракић, председник СО Неготин, др Влајко Ђорђевић, помоћник председника општине за област развоја месних заједница и шефови одељења Општинске управе општине Неготин.

4012_2.jpg

Поздрављајући присутне госте, мр Милан Уруковић, председник општине захвалио честитао је председницима Савета месних заједница Нову годину, Божићне празнике и наступајућу православну Нову годину, захвалио се на сарадњи у 2012. години и изразио очекивање да ће и убудуће још успешније сарађивати.

4012_3.jpg

-За инвестиције у месним заједницама за ову годину планирана су већа средства него раније и ми смо спремни да помогнемо реализацију свих пројеката у интересу мештана ваших месних заједница – поручио је мр Милан Уруковић.

4012_5.jpg

Димитрије Петровић, шеф одељења за буџет и финансије позвао је председнике Савета месних заједница да припреме предлога капиталних пројеката за период до 2016. године.

4012_4.jpg