Субота, 31. Децембар 2016.

НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ НЕГОТИН

Поштовани суграђани,

Година иза нас је резултат нашег заједничког рада. Ваше указано поверење оправдавамо свакодневно и не дајемо празна обећања. У овом обраћању позивам вас да наредне године учинимо још више.

Неготин је урбана, модерана, општина са сређеним саобраћајницама, културним, туристичким и спортским садржајима на којима нам могу  позавидети много већи градови.

Многи дугогодишњи нерешени проблеми наше општине се превазилазе. Упоредно са развојем градске средине, чинимо све да и мештанима сеоских средина учинимо живот квалитетнијим.

Неготин је добио енергију и ова прича коју смо заједно започели је прича на дуге стазе. Наша општина је на путу да постане много више од овога што је сада, али за то морамо бити упорни и истрајни уз велики труд и рад.

2016. годином сам задовољан, задовољан јер сте ви, моји суграђани задовољни. Усмеримо ово задовољство у нове победе у 2017. години.

Желим вам у 2017. години пуно здравља и успеха на личном плану, да новогодишње и божићне празнике проведете у друштву најдражих људи, са вером у лепу будућност.

 

Председник општине Неготин
Јован Миловановић