Петак, 27. Јун 2014.

Нови успеси најмлађих кошаркаша КК „Хајдук Вељко“

Млади кошаркаши Хајдук Вељка,  након освајања првог места на међународном турниру у Београду победнички пехар подигли су и на седмом Мини баскет фестивалу, који је одржан у Зајечару, у организацији кошаркашког клуба „Бин“.

И овај турнир млади кошаркаши, рођени 2004. и 2005. године, освојили су без пораза, а забележили су и најубедљивију победу од 51:3, а противнику у другом полувремену нису дозволили да постигне ни кош.

На турниру у Зајечару, КК „Хајдук Вељко“ је поред дечака представљала и селекција девојчица, којој је ово био први званични наступ и прва победа.

„Ови резултати су уједно и још једна лепа позивница за све малишане у нашем граду да се прикључе тренизима у нашем клубу, који су у последње 3 године потпуно бесплатни и који ће се одржавати током целог лета, тако да је то добра прилика да се створе  неки нови будући шампиони. Упис нових чланова почеће у петак 27. јуна и вршиће се понедељком, средом и петком од 10 часова у Хали спортова – истакао је Душан Мандић, тренер и председник КК „Хајдук Вељко“ из Неготина.