Субота, 30. Јануар 2021.

НОВИ ПУНКТ ЗА ИМУНИЗАЦИЈУ У ДОМУ ПЕНЗИОНЕРА ПОЧИЊЕ СА РАДОМ У ПОНЕДЕЉАК

Штаб за ванредне ситуације за територију општине Неготин на трећој телефонској седници одржаној данас, на основу Инструкције за отварање пункта за имунизацију против COVID 19 Министарства државне управе и локалне самоуправе, донео је:


З А К Љ У Ч А К


Даје се сагласност за предложену локацију и дозвола за отварање Пункта за имунизацију за територију општине Неготин на локацији „Дом Пензионера“ у Неготину“, улица Добриле Радосављевић 2. Пункт ће почети са радом у понедељак 01. фебруара 2021.године у 8 часова.
ОБРАЗЛОЖЕЊЕ: Стручни тим у саставу: Особа одговорна за организацију пункта и опште послове, члан Штаба за ванредне ситуације за територију општине Неготин Бранислав Шуцић, особа одговорна за медицинске послове, др Биљана Савуљесковић радник ЗЦ Неготин, в.д. директор Здравственог центра Неготин, епидемиолог ЗЗЈЗ Зајечар др Светлана Живковић здравствени иснпектор др Наташа Мирковић из Ниша, после обиласка предложене локације Пункта за имунизацију у Негогину дана 28.01.2021.године донео је:


З А К Љ УЧАК


Даје се сагласност за отварање Пункт за имунизацију на локацији „Дом Пензионера“ у Неготину“ улица Добриле Радосављевић 2. Узевши у обзир услове које Пункт за имунизацију мора да испуни (Инструкција Министарства државне управе и локалне самоуправе), предложена локација Пункта „Дом Пензионера“ у Неготину“ улица Добриле Радосављевић 2, у потпуности је опремљен немедицинском и медицинском опремом, и одговара захтевима свих епидемиолошких и здравсвених услова и као такав је спреман за регистровање и предлаже се да Штаб за ванредне ситуације за територију општине Неготин донесе закључак и време отварања и пријема грађана пријављених за вакцинацију.