Понедељак, 23. Јул 2018.

Неготину близу 12 милиона динара за уређење ПУ „Пчелица“


Министар без портфеља задужен за демографију и популациону политику проф. др Славица Ђукић Дејановић,  на свечаности приређеној данас у Палати Србија, свечано је уручила уговоре  о суфинансирању мера популационе политике представницима  локалних  самоуправа. Свечаном уручењу уговора  присуствовала је Мерлина Селенић, заменик председника Општине Неготин. Нашој општини одобрено је 11.849.096 динара. Реч је о бесповратним средствима намењеним за суфинансирање мера популационе политике. 


Укупна вредност пројекта  који укључује замену столарије на новој згради Предшколске установе „Пчелица“ и унутрашње опремање вртића износи  14.811.370 динара.  Из републичког буџета обезбеђено је  11.849.096  a учешће наше општине износи 2.962.274 динара. Општина Неготин је у оквиру регионалног пројекта  заједно са општинама Бор, Мајданпек и Кладово, аплицирала на позив који је у оквиру  Програма подршке спровођењу мера популационе политике у Републици Србији за 2018. годину,  расписао Кабинет министра без портфеља задужен за демографију и популациону политику проф. др Славице Ђукић Дејановић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.