Уторак, 28. Фебруар 2017.

Неготин на сајму туризма

Туристичка организације општине Неготин представила је туристичку понуду наше општине на 39. Међународном сајму туризма у Београду.

  

Неготинска туристичка организација имала је посебан штанд у Хали 4 Београдског сајма, на коме је представила  туристичке потенцијале општине Неготин. На овогодишњем сајму презентован је нови пропагандни материјал модерног дизајна. Велико интересовање и овога пута владало је за неготинским винима, а посебно су се посетиоци интересовали за црну тамјанику.

  

На штанду су своју понуду представили и власници смештајних објеката, као и сеоска туристичка домаћинства из Рогљева, и то домаћинства Убавке Јовановић, Барбаре Радосављевић и Гордане Јовановић. Велико интерсовање посетилаца владало је и за манифестацију Сајам меда и вина, која се сваке године организује на Градском тргу у Неготину у оквиру Мајских свечаности.

  

Трећег дана сајма штанд Турсистичке организације општине Неготин обишао је и заменик председника општине, Бобан Стингић.  С обзиром да је Неготин град музике и Мокрањца, Туристичка организација имала је и запажену презентацију на којој се представила вокална група КУД –а „Стеван Мокрањац“ из Неготина. 

По речима запослених у ТООН, на овогодишњем сајму, који је био за 30 одсто посећенији од претходних, успостављени су нови контакти и постигнути договори за предстојећу сезону.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.