Понедељак, 07. Аугуст 2017.

Настављено асфалтирање по месним заједницама

Након Србова и Јасенице, где је крајем јула месеца завршено асафлтирање улица, данас су екипе Предузећа за путеве биле ангажоване на асфалтирању улица у месној заједници Малајница, где се ради на четири деонице. Радове је обишао Владимир Величковић, председник општине Неготин са својим сарадницима.   

 

„Настављамо са асфалтирањем по месним заједницама. У Малајници ће данас бити асфалтирано укупно 700 метара на четири деонице, које је савет месне заједнице одредио, у договору са локалном самоуправом. Вредност радова је око 4 милиона динара и надам се да ће ови радови допринети бољим условима живота мештана овог села. Асфалтирањем ће бити обухваћене све месне заједнице у складу са планом који је направљен за ову годину. Већ сутра асфалтом ће бити пресвучене две улице у месној заједници Штубик.“ – рекао је Величковић, приликом обиласка радова у Малајници.    

 

Асфалтирање најоштећенијих деоница путева у месној заједници Малајница омогућиће мештанима лакши и бржи долазак до својим кућа, али и до кућа својих рођака и пријатеља, с обзиром да се ради о селу разбијеног типа, где су куће удаљење и по неколико километара једна од друге.

 

„Захваљујемо се локалној самоуправи што нам је изашла у сусрет и имала разумевања за ово асфалтирање. Оно ће значити пуно, јер је асфалтирано 700 метара наугроженијег дела пута, па ће мештани лакше стизати до својих кућа. Ово асфалтирање је још један доказ да савет месне заједнице има добру сарадњу и подршку општине Неготин за своје активности и надам се да ће тако бити и у будућности. ” – рекао је Небојша Станић, председник савете МЗ Малајница. 

За крпљење ударних рупа и пресвлачење општинских путева ове године издвојено је 60 милиона динара, а још 8 милиона динара планирано је за ове радове у самом граду.    


* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.