Петак, 27. Аугуст 2021.

НАГРАЂЕНИ НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ

Владимир Величковић, председник Општине Неготин уприличио је данас у великој сали Скупштине општине Неготин пријем за награђене ђаке генерације и ученике који су на републичким такмичењима, смотрама,фестивалима, изложбама и конкурсима освојили једно од прва три места у школској 2020/21. години. Председник Величковић је захвалио ученицима, родитељима и просветним радницима на постигнутим резултатима и поручио да наставе путем успеха и знања.

  

„ Веома ми је драго што смо у прилици да наградимо најбоље ученике основних и средњих школа. 13 ученика генерације у 14 школа, с обзиром да је један ученик постигао велики успех тиме што је проглашен за ђака генерације у две школе. Данас ћемо наградити и 29 ученика који су на републичким такмичењима, фестивалима, смотрама освојили једно од прва три местаи то укупно  31. награду. Честитам вам на постигнутим успесима, драга децо. Учинили сте поносним поред родитеља, породице, ваших учитеља и наставника и ваше суграђане. Желимо да наставите путем знаша и успеха и остварите све оно што сте зацртали а ми ћемо бити ваша подршка!“  поручио је Владимир Величковић, председник Општине Неготин.

  

Општина Неготин је за награђивање најбољих ученика из буџета општине Неготин издвојила 585.000 динара. Ђаци генерације, за постигнути успех награђени са по 30.000 динара а ученици који су на републичким такмичењима освојили једно од прва три места износима од 10.000 за освојено прво и 8.000 динара за освојено друго, односно 5.000 динара за треће место. Износима од 2.000 и 1.000 динара награђени су ученици који су освојили једно од прва три места на смотрама, изложбама, конкурсима и фестивалима.   

* Сви медији који преузму вест или фотографију са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, дужни су да наведу извор и поставе линк вести.