Среда, 24. Јул 2019.

Мој живот је моје благо 2019

  

4. Концерт за Луиса под називом „Мој живот је моје благо“, у организацији Туристичке организације општине Неготин, а под покровитељством Општине Неготин, одржан је синоћ на централном градског тргу. Концерт у част почасног грађанина Љубише Стојановића Луиса први пут је одржан 2016. године, а синоћњи четврти по реду, привукао је до сада највећи број како учесника тако и публике из нашег али и градова у окружењу.

  

Неготин је био у прилици да ужива у Луисовим највећим хитовима и песмама које је он волео да пева у извођењу  Тање Бањанин, Данице Kрстић, Слободанке Данке Стојиљковић, Чедомира Марковића, Новице Неговановића, Сашке Јанковић, Банета Васић, Стефана Петрушића, Маје Луис, Младена Лукић, Рената Хенца, Неша Саита, Милоша Kрачуновића, група : Боеми , Kонтракорд, Magic бенд, Ars Community и пријатељи, Kатарина Милошевић,  Аlpha режим и Луисових сарадника Перице Kалуђеровић, Драгана Адамовић Kајге и Александра Трајковског. 

  

На крају  четворочасовног програма учесницима и посетиоцима захвалио се Владимир Величковић, председник Општине Неготин: „ Желим да се захвалим нашим драгим гостима, овогодишњим учесницима концерта који већ четврту годину организујемо у знак сећања на почасног грађанина Љубишу Стојановића Луиса и вама драги суграђани и гости Неготина на присуству. Ово емотивно вече,  у славу музике и хуманизма који су обележили Луисов живот,  показало је да ово што заједно радимо, радимо како треба. Хвала вам што сте својим учешћем и присуством показали да вам је стало.  Видимо се идуће године на овом истом месту а ми ћемо се потрудити да пети, јубиларни концерт буде још бољи.“

  

Синоћњем концерту присуствовала је и Луисова супруга Силвана са децом.