Уторак, 28. Мај 2013.

КЗН поводом пројекта "ЗДРАВ СТАВ 2013"

На конференцији за новинаре, координатор Мреже омладине Неготин Иван Генчић, најавио је нови пројекат намењен младима, који ће се реализовати током лета у нашем граду.  Пројекат ће заједнички реализовати Канцеларије за младе општине Неготин и Мреже омладине Неготин, а пројектом је предвиђено више активности.  
Већ у четвртак 30. маја биће организована „Бициклијада 2013.“, на релацији Неготина – Кусјак – Неготин. Полазак је у 9.30 сати код булеварске чесме.   

Друга манифестација,  која ће бити организована у оквиру овог пројекта је  "Шетња под маском". 7. јуна 2013. године у 20 сати, центром града,шетаће малишана са маском, а у ревијалном програму наступиће хорови и ритмичке секције основних школа „Бранко Радичевић“ и „Вук Караџић“, као и млади рецитатори.

На конференцији ѕа новинаре, Мирослава Маринковић, психолог Неготинске гимназије, говорила је и о акцији ,,Уградња WiFi уређаја у центру града Неготина“ коју су покренули уценицки парламенти Техничке школе и Неготинске гимназије, у сарадњи са Канцеларијом за младе.