Среда, 06. Јул 2016.

Крпљење ударних рупа у Ковилову

У месној заједници Ковилово у току је крпљење ударних рупа на главном путу који пролази кроз село. У плану је и пресвлачење асфалтом најоштећенијих деоница овог пута. Радове у Ковилову, у пратњи председнице савета месне заједнице, Милене Гицовић, обишли су Александра Величковић, помоћница председника општине Неготин и Драган Мијуцић, директор ЈП за грађевинско земљиште. Приликом обиласка радова они су разговарали и са мештанима Ковилова.  

  

Радове изводи Предузеће за путеве Зајечар на основу јавне набавке коју је расписало Јавно предузеће за грађевинско земљиште општине Неготин.

  

У овој месној заједници завршени су и радови на санацији атарских путева у вредности од 336 000 динара и уграђен хлоринатор у систем водоснабдевања. Приводе се крају и радови на згради месне заједнице, а вредност инвестиције је 500 000 динара.   

 

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.