Понедељак, 21. Март 2016.

Кристијанов повратак у школску клупу

Даниела Пејчић, члан Општинског већа задужена за образовање и дијаспору обишла је Кристијана Барјамовића,ученика четвртог разреда Основне школе „Вера Радосављевић“ коме је после вишемесечне паузе јуче био први школски дан.

   

Кристијан Барјамовић је непосредно пред Нову годину доживео несрећу играјући се петардом која је експлодирала и нанела му тешке  повреде. Том приликом повређен му је део лица и око. Брзом интервенцијом службе хитне помоћи ЗЦ Неготин Кристијан је пребачен у Београд где је лечен више од два месеца. Оперативним захватом саниране су повреде али Кристијан је изгубио вид на повређеном оку.  

   

Приликом посете и у разговору са малишановим родитељима Пејчићева је сазнала да шесточлана породица Барјамовић живи у скромним условима од социјане помоћи и дечјег додатка. Срећни су што се њихов Кристијан вратио у школску клупу. Кристијана су у школи жељно дочекали школски другари којима је он после свега поручио да су петарде опасне, да  нису играчке и  да се више неће играти са њима.  

 

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.