Петак, 19. Аугуст 2016.

Кошаркашице спремне за пут у Сплит

Младе кошаркашице Евгенија Јовић, Кристина Ђурђић, Милица Милић и Јована Транић, предвођене тренером Душаном Мандићем, приводе крају припреме за учешће на Балканском првенству које ће бити одржано у Сплиту. Успех не обећавају, већ борбу до последњег тренутка.   

“У завршној смо фази припрема за финални турнир који ће бити одржан од 22. до 28. августа у Сплиту. Радили смо сваког дана по два пута дневно и девојке су максимално спремне за турнир. Као што смо рекли и пре такмичењу у Београду, где смо освојили прво место пласирали се за турнир у Сплиту, успех не обећавамо,али обећавамо борбу до поледњег тренутка и тако ћемо И наступити на предстојећем турниру” – каже тренер Мандић.

Спортски савез општине Неготин и локална самоуправа испунили су обећање дато на пријему код председника општине Неготин, па ће младе кошаркашице у Сплит отпуровати у новој опреми.

“Девојке су добиле спортску опрему, односно  патике и мајице, у којима ћемо представљати  нашу општину и Спортски савез у Сплиту. Лепо је што је Спортски савез обратио пажњу на успех ове деце, јер поента спорта у овом граду И треба да буде да се што већа пажња посвети младима који се баве спортом” – истиче Мандић.

Вредност опреме је око 40 000 динара, а младе неготинске баскеташице у Сплит путују у понедељак.  

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.