Уторак, 03. Октобар 2017.

Конференција за новинаре „Youtubers night 2017“

Удружења Тубе Зоне из Неготина представило је на јучерашнјој конференцији за новинаре први „Youtubers night“ фестивал који ће 21. октобра бити организован у Дому културе „Стеван Мокрањац“ у Неготину.   

Како се чуло на конференцији, на којој су говорили чланови Удружења Тубе Зоне из Неготина, Владимир Рајнић и Филип Марковић, први фестивал у нашем граду окупиће неке од највећих Јутјуб звезда са ових простора.

Посетиоце, у суботу, 21. октобра у Дому културе “Стеван Мокрањац” у Неготину очекују бројни панели, турнири, изазови, а интересовање је велико. Према речима организатора, фестивал је оправдао очекивања јер су већ сада распродате све ВИП улазнице, а велико је интересовање и домаћих јутјубера.

Фестивал ће бити подељен у неколико зона, за које су у продаји регуларне и ВИП карте, Са регуларном картом, чија је цена 399 динара посетиоци ће моћи да прате све сесије, а посетиоци са ВИП картом, које коштају 1.099 динара, имаће приступ посебним, ексклузивним Photo Booth панелима практично иза кулиса фестивал.

Удружење Тубе Зоне је припремило и наградну игру, у оквиру које ће они који, буду купили наградне карте провести један дан са екипом јутјубера снимајући клипове и сазнати тајне овог посла.

Фестивал ће у 17 сати, отворити  плесна група Гимнастичког клуба “Хајдук Вељко”, а посетиоце очекују и наступи бенда Ред дангер, Тамаре Пауновић, Aftershockdjteam-a.

Поред локалне самоуправе и Дома културе „Стеван Мокрањац“ у чијим ће се просторијама одвијати програми, подршку фестивалу пружили су и бројни спонзори и доматори. 

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.