Среда, 14. Аугуст 2024.

КОНЦЕРТ ЗА ЛУИСА "МОЈ ЖИВОТ ЈЕ МОЈЕ БЛАГО"

Неготинска публика синоћ је уживала у овогодишњем концерту за Луиса "Мој живот је моје благо". У организацији Туристичке организације општине Неготин и под покровитељством Општине Неготин на великој бини у центру града Луисове песме и мyзику коју је он волео, извели су Адил Максутовић, Марко и Маја Луис, St. Louis band, Madicine band, Драган Ристић Кал, Драга Амиџић, Ђорђе Чавић, Иван Зорановић Киза, Боеми, Саша Лазаревић Кудра, Драга Мрвош Мот, Данило Перковић, Драган Адамовић Кајга и Александар Трајковски.
 
 
 
 
Више него успешни наступи Луисове деце Марка и Маје и бројних пријатеља и поштоваоца, учинили су да ово емотивно вече остане у памћењу свих оних који су синоћ осетили бар део концертне атмосфере.
 
 
На крају концерта Татјана Панић, чланица Општинског већа за културу, информисање и туризам је поручила да је Концеpт за Луиса захвалница Општине Неготин почасном грађанину, Љубиши Стојановићу Луису.
 
 
 
"Многи од нас смо познавали Луиса, неки лично, неки кроз његову музику а неки кроз његов хуманитарни рад. Његова величина се огледа у томе што је пружао љубав и радост деци која су је била жељна. И то је његов траг који је оставио нама на чување. Љубав је суштина и то је порука са вечерашњег концерта. Делите љубав несебично ближњима, пријатељима, колегама, комшијама. Уткајте љубав у све, свакога дана. Желим Вам да радите оно што волите. А велику захвалност дугујемо и учесницима овогодишњег концерта овим дивним музичарима и уметницима који су Луиса волели и поштовали."