Среда, 25. Јул 2018.

Концерт за Луиса „Мој живот је моје благо“

Синоћ је у Неготину, под покровитељством локалне самоуправе, у организацији Туристичке организације општине Неготин, одржан трећи по реду концерт за Луиса „Мој живот је моје благо“.

 

Овогодишњи концерт привукао је бројне учеснике, Луисову породицу и  пријатеље, поштоваоце, Неготинце који су са уживањем присуствовали троипочасовном музичком догађају који се одржава у част музичара и добротвора,  Љубише Стојановића Луиса, који је за свој деценијски хуманитарни рад проглашен и почасним грађанином општине Неготин.

 

На бини на централном градском тргу наступили су  Бранислав Бане Мојићевић, Радмила Мисић, Дејан Најдановић Најда, Ђорђе Чавић, Владимир Влада Стојановић, Мухамед Хаме Налић, Борис Станојевић, Маја и Марко Луис, Станиша Радосављевић – Пики, Боеми, Лена Стаменковић, Бојан Чукић & Балкан блуз бенд, Маgic bend, Немања Бачиловић, Маја Живков, Стефан Лазаревић, Драгана Амиџић, Бане Васић, Неша Саита, Луисов бенд - Перица Калуђеровић, Драган Адамовић – Кајга, Александар Аца Трајковски, Славиша Павловић-Стенли , Никола Китановић, Милош Николић, Душан Лекић, Владан Караџов .

 

На крају концерта, Владимир Величковић, председник Општине Неготин, захвалио се Луисовој породици, учесницима и посетиоцима истакавши да је концерт којим Неготин  жели да покаже колико цени и поштује  Љубишу Стојановића, Луиса  успешно организован. Жеља свих нас је да овај музички догађај буде светковина која ће у наредним годинама у још већем броју  привући музичаре и поштоваоце Луисове музике у наш град.  

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.