Петак, 08. Јул 2016.

Концерт посвећен Луису „Мој живот је моје благо“

Велики концерт под називом „Мој живот је моје благо“, посвећен сећању на популарног интерпретатора Љубишу Стојановића Луиса који је трагично преминуо пре пет година, биће одржан у понедељак 11. јула под покровитељством Општине Неготин у организацији Туристичке организације Неготин.

На Луисову музику подсетиће нас Жељко Васић, Зоран Васић, Милутин Сретеновић Срета, Александар Тасић Таса, Давор Јовановић, Ненад Костов, Влада Стојановић, Драгољуб Фируловић, Никола Петраћковић, Срђан и Стефан Лазаревић, Боеми, Дрим бенд, Меџик бенд, Атлантик бенд, Нема даље, Кампари бенд. Специјални гости концерта који ће бити организован на неготинском градском тргу од 20 сати су: Маја и Марко Луис.

Љубиша Стојановић Луис је више од деценију, у овом граду, организовао хуманитарне концерте и помагао рад Дома за децу без родитеља “Станко Пауновић” због чега је понео и титулу почасног грађанина Неготина.


* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.