Петак, 05. Аугуст 2011.

Комеморација одржана у Дому Синдиката

3314_1.jpg

Комеморацијом која је јуче у 13 часова одржана у Дому Синдиката, породица, пријатељи и бројне јавне личности одале су почаст трагично настрадалом Љубиши Стојановићу Луису. О прерано угашеном животу овог истакнутог уметника, између осталих, говорили су председник Удружења естрадних уметника Живорад - Жика Ајдачић, председник Скупштине општине Неготин мр Милан Уруковић, Соња Маринковић, професор на Академији уметности, као и водитељ Огњен Амиџић. Такође, овом приликом емитован је и филм о Луисовом животу на естради, у коме су причали Емир Кустурица, Горан Бреговић и Биља Крстић.
Јелена из групе „Зана“ рекла је да покојни певач никада неће бити заборављен.
- О Луису не треба пуно причати. Зна се ко је био Луис. Иза себе је оставио блиставу каријеру и дивну породицу. Изузетан човек и уметник - рекла је Јелена, с чиме се сложио и Марко Кон:
- Велики човек. Волео је да живи, био је духовит. Волим његову музику и част ми је што сам га познавао - са сетом је рекао музичар.
Овој комеморацији присуствовали су и Саша Поповић, Рака Марић, Биљана Крстић, Мерима Његомир, Леонтина, Новица Здравковић, Перица Здравковић, Беки Бекић, Драган Вујић и многи други.