Четвртак, 19. Мај 2016.

Јавни разговор "Студирај, путуј, упознај ЕУ"

Јавни разговор "Студирај, путуј, упознај ЕУ" са ученицима завршних разреда неготинских средњих школа одржан је јуче, у новој сали на дечјем одељењу Народне библиотеке „Доситеј Новаковић“.


О могућностима студирања на ЕУ универзитетима, приликама за размену студената преко ЕРАЗМУС програма и постдипломским студијама на неком од европских универзитета говорили су: Данко Николић (експерт из Тима Европа Србија за политике ЕУ према младима), Наим Лео Бешири (експерт из Тима Европа Србија за питање образовања) и Јелена Милешевић, која је студирала мастер студије на Универзитету у Генту, преко размене студената. 

Овај догађај је део пројекта "ЕУТЕКА - ЕУ у вашој библиотеци", који има за циљ пружање конкретне подршке библиотекама широм Србије, како би оне, у својим срединама, постале места за информисање грађана о темама које су у вези са ЕУ.

 

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.