Понедељак, 02. Новембар 2015.

Јавна расправа о расподели тезги на реконструисаној Зеленој пијаци

На иницијативу локалне самоуправе данас је у великој сали СО Неготин одржана јавна расправа о новом правилнику и расподели на реконструисаној Зеленој пијаци.

  

Поред чланова Општинског већа Општине Неготин Дејана Тодоровића, Дејана Стефановића и Милета Игњатовића, у јавној расправи су поред чланова Општинског већа учествовали и Голуб Рајић, директор ЈКП „Бадњево“, Слободан Видановић, технички директор ЈКП „Бадњево“ и Бранислав Ђуричић, шеф радне јединице „Одржавање“ у чијем склопу је и Зелена пијаца.

   

Представници ЈКП „Бадњево“ представили су план расподеле и уређења Зелене пијаце по производним културама које ће бити заступљене. Након тога отворена је дискусија у којој су учесници изнели своје примедбе, мишљења и предлоге. Највећа заинтересованост је била у вези продаје на велико кабасте робе као и продаје занатских производа.
На основу одржане расправе, изнетих сугестија и сагледаних аспеката , договорено је да се након усаглашавања у року од 30 дана, уграде у Правилник који ће бити предат на коначно усвајање.