Уторак, 17. Јун 2014.

Јавна презентација нацрта плана генералне регулације за насеље Прахово

У великој сали Скупштине општине Неготин одржана је јавна презентација Нацрта плана генералне регулације за насеље Прахово и Извештаја о стратешкој процени утицаја на животну средину плана генералне регулације за насеље Прахово.

Јавној презентацији присуствовали су представници Одељења за урбанизам и грађевинарство Општинске управе општине Неготин, представници Завода за урбанистичко планирање и пројектовање општине Неготин као и представници месне заједнице Прахово.

План се суфинансира од стране Министарства грађевинарства и урбанизма у износу од 500.000 динара, на основу уговора који је Општина Неготин потписала са поменутим министарством октобра 2013. године.

Јавни увид  у Нацрт плана генералне регулације за насеље Прахово и Извештај о стратешкој процени утицаја на животну средину плана генералне регулације за насеље Прахово је у току и трајаће до 30. јуна 2014. године, до када сви заинтересовани грађани могу поднети писане примедбе на план, на писарници Општинске управе општине Неготин.