Уторак, 05. Новембар 2013.

Извозник године 2013

 

Преузмите: Пријава ИЗВОЗНИК ГОДИНЕ 2013

Агенција за страна улагања и промоцију извоза Републике Србије (СИЕПА) расписила је Конкурс за доделу награде ИЗВОЗНИК ГОДИНЕ 2013. који успешно промовишу нашу привреду у свету. По десети пут СИЕПА одаје признање доделом награде за најбоље извознике у категоријама:

 

НАЈБОЉИ ИЗВОЗНИК ГОДИНЕ

НАЈБОЉИ НОВИ ИЗВОЗНИ ПРОИЗВОД

ОСВАЈАЊЕ НОВОГ ИЗВОЗНОГ ТРЖИШТА

НАЈБОЉИ ИЗВОЗНИК у категорији малих и средњих привредних друштава

СПЕЦИЈАЛНА НАГРАДА ЗА НАЈБОЉУ ЖЕНУ ПРЕДУЗЕТНИКА

 

Више о наградама које се додељују и условима учешћа можете погледати на www.siepa.gov.rs

Право учешћа на Конкурсу за награду „Извозник године 2013“ имају сва извозно оријентисана привредна друштва регистрована на територији Републике Србије. У обзир долазе само пријаве појединачних привредних друштава, а не и пријаве групација, конгломерата и сл. Комисија ће се приликом доношења одлуке о добитнику награде превасходно руководити следећим критеријумима: вредност укупног извоза, учешће извоза у укупним приходима, вредност нето извоза, тржишта на које се производ пласира, број запослених, инвестиције у капацитете, степен иновативности производа, допринос развоју средине у којем се предузеће налази, стандарди квалитета, ангажовање на пољу друштвене одговорности итд.

Пријаву на конкурс која се попуњена може слати путем поште на адресу: СИЕПА, Награда ИЗВОЗНИК ГОДИНЕ 2013, Влајковићева 3/5, 11000 Београд, или путем мејла: izvoznik_godine@siepa.gov.rs

Рок за подношење пријава је 18. новембар 2013. године. Пријаве које стигну након овог датума неће се узети у разматрање.

За све додатне информације можете се обратити нама на телефоне/факс 019 426 377, 019 426 376 или на e-mail: office@raris.org.