Уторак, 08. Новембар 2011.

Избор кандидата за члана Извршног одбора СПОС-а

3447_1.jpg

У складу са статутом Савеза пчеларских организација Србије  у суботу 5. новембра, у Неготину је одржана седница делегата СПОС-а са региона Бор и Зајечар. Седници су присуствовали овлашћени делегати пчеларских организација из Зајечара, Бора, Кривеља, Сокобање, Бољевца и Неготина, док је представник из друштва пчелара из Кладова био оправдано одсутан.

3447_2.jpg

На дневном реду седнице био је избор кандидата за члана Извршног одбора СПОС-а испред региона Бор и Зајечар, предлог програма рада Извршног одбора СПОС-а за наредни период, а разговарало се и о другим питањима битним за рад у функционисање ове организације.

3447_3.jpg

Седницом је председавао члан Извршног одбора СПОС-а Славко Луковић уз присуство секретара СПОС-а Предрага Мартиновића. Након усвајања дневног реда и избора верификационе комисије у саставу Драган Аврамовић, Зоран Аврамовић и Предраг Мартиновић, приступило се раду по дневном реду.

3447_4.jpg

Делегати су једногласно донели одлуку да кандидат за члана Извршног одбора испред региона Бор и Зајечар поново буде Славко Луковић. Будућем члану извршног одбора дати су предлози и сугестије у вези програма рада Извршног одбора СПОС-а за наредни период.

3447_5.jpg

По завршетку седнице, делегати су обишли пчелињак Славка Луковић, где су се на лицу места упознали са технологијом пчеларења, а након обиласка пчелињака, за присутне је организован пријем и заједничко дружење.